Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni113g394kcal14.6g78.8g2.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk281g281kcal64.7g0g1.4g0g
Paprika keltainen 101g31kcal1g5.2g0.2g2g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1238g1668kcal162.6g178.4g30.8g8.6g
Valittu annoskoko619g834kcal81.3g89.2g15.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna309g417kcal40.7g44.6g7.7g2.2g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217