Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka1501g3753kcal165.1g240.2g240.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1201g1705kcal150.1g3.6g123.7g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Etikkapunajuuri 500g178kcal5g33.5g1g9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1201g3963kcal24g30g420.3g0g
Ranskankerma, Milbona1001g2912kcal23g30g300.2g0g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Sinappi 160g210kcal7g22.6g9.6g2.7g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12360g26085kcal767g849.2g2193.2g43.6g
Valittu annoskoko6180g13043kcal383.5g424.6g1096.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna3090g6521kcal191.8g212.3g548.3g10.9g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388