Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu75g60kcal1.3g13.3g0.6g1.5g
Rypsiöljy 280g2476kcal0g0g280g0g
Currytahna punainen (Pirkka)50g130kcal1g4.5g12g0g
Tomaattimurska 2500g735kcal14g132.5g5g47.5g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.2g26.2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g100g20kcal2g4g0.5g3g
Katkarapu 2500g1710kcal361g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12360g11082kcal778.6g369.2g705.8g122g
Valittu annoskoko6180g5541kcal389.3g184.6g352.9g61g
Annoskoko puolitettuna3090g2770kcal194.7g92.3g176.5g30.5g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228