Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g33g300kcal0g0g33.3g0g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1333g2212kcal253.2g0g133.3g0g
Sipuli 486g147kcal6.1g23.3g1g8.3g
Kesäkurpitsa zucchini 966g174kcal5.4g24.2g3.9g6.8g
Tomaatti 466g106kcal2.6g16.1g1.4g6.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 13g39kcal1.5g2g2.8g0.1g
Ruokosokeri17g68kcal0g16.6g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1000g3298kcal159.9g619.7g20g60g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1666g490kcal9.3g88.3g3.3g31.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12360g13741kcal881.2g1591.2g398.4g228g
Valittu annoskoko6180g6871kcal440.6g795.6g199.2g114g
Annoskoko puolitettuna3090g3435kcal220.3g397.8g99.6g57g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413