Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3603g1009kcal39.6g172.9g14.4g108.1g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g1501g2852kcal225.2g0g225.2g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g626g375kcal6.3g28.1g25g3.8g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g400g300kcal72.1g2g4g0g
Auringonkukkaöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12360g9958kcal686.4g406g637.2g223.8g
Valittu annoskoko6180g4979kcal343.2g203g318.6g111.9g
Annoskoko puolitettuna3090g2490kcal171.6g101.5g159.3g56g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789