Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2337g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1302g426kcal8.1g72.4g2.6g33.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 401g304kcal7.5g61.8g0.8g4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1336g515kcal2.1g109g1.2g20g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g87g144kcal15.1g18.5g1g0.7g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)668g1068kcal18g18g100.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g33g124kcal0.3g28g1g0g
Basilika, tuore 6.7g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12360g5164kcal102.6g615.6g213.8g116g
Valittu annoskoko6180g2582kcal51.3g307.8g106.9g58g
Annoskoko puolitettuna3090g1291kcal25.7g153.9g53.5g29g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548