Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1400g2380kcal266g0g140g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Palsternakka 525g334kcal2.6g61.9g2.1g23.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1050g294kcal6.3g62.5g2.1g26.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1050g799kcal19.7g162.8g2.1g10.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g35g26kcal2.6g3.3g0.2g0g
Lanttu 875g252kcal8.7g40.2g2.6g15.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g252kcal0g0g28g0g
Selleri, annos 50g525g74kcal5.2g15.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12376g9201kcal640.4g760g357g176g
Valittu annoskoko6188g4601kcal320.2g380g178.5g88g
Annoskoko puolitettuna3094g2300kcal160.1g190g89.3g44g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970