Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1401g1065kcal224.1g19.6g9.8g5.6g
Tomaattimurska 1401g412kcal7.8g74.2g2.8g26.6g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2802g2973kcal111.8g542.9g24.9g48.7g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow53g137kcal5.3g5.3g10.5g0.8g
Mustapippuri 21g59kcal2.3g8g0.7g5.6g
Rypsiöljy 98g867kcal0g0g98.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12376g11458kcal712.6g1393g295.2g187.6g
Valittu annoskoko6188g5729kcal356.3g696.5g147.6g93.8g
Annoskoko puolitettuna3094g2865kcal178.2g348.3g73.8g46.9g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240