Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1119g2546kcal212.6g0g190.3g0g
Porkkanaraaste 200g1026g277kcal6.2g54.4g2.1g25.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g62g417kcal0.3g0.3g46g0g
Sipuli (kuorittu)311g84kcal4g14.9g0.6g5.3g
Kananmuna kuorineen punnittu684g862kcal75.2g2.1g61.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)777g661kcal7.8g27.2g54.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g435g1697kcal126.2g8.7g126.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 505g1733kcal51.5g353.6g6.1g17.7g
Tomaattimurska 1244g366kcal7g65.9g2.5g23.6g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12376g17339kcal985.6g1062.4g979.8g145.4g
Valittu annoskoko6188g8670kcal492.8g531.2g489.9g72.7g
Annoskoko puolitettuna3094g4335kcal246.4g265.6g245g36.4g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260