Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%934g2064kcal163.5g0g158.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)1168g479kcal16.3g54.9g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)934g280kcal9.3g37.4g3.7g1.9g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia584g876kcal99.2g0g52.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%467g747kcal12.6g12.6g70.1g0g
Makaroni, keitetty1635g1600kcal49g315.5g13.1g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12376g12345kcal712g885.6g605.2g52.2g
Valittu annoskoko6188g6172kcal356g442.8g302.6g26.1g
Annoskoko puolitettuna3094g3086kcal178g221.4g151.3g13.1g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48404