Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 200g71kcal0.3g14.2g0.2g4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 75g399kcal0.2g0.3g45g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Maapähkinä 35g199kcal9g4.6g15g5.5g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g10g34kcal1.2g6g0.3g1.2g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.5kcal0.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1238g3110kcal65.4g378.8g140.2g32g
Valittu annoskoko619g1555kcal32.7g189.4g70.1g16g
Annoskoko puolitettuna310g778kcal16.4g94.7g35.1g8g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739