Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss250g68kcal2g12.8g1g7.3g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g125g94kcal2.4g20g0.2g1.2g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g80g128kcal12.8g0.8g7.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g14g17kcal0.4g0.8g1.3g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g615kcal35.4g69.2g19.4g17.6g
Valittu annoskoko620g307kcal17.7g34.6g9.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna310g154kcal8.9g17.3g4.9g4.4g
Arvot/100g100g50kcal2.9g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822