Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Inkivääri, tuore, silputtu8.8g7kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Currytahna punainen18g46kcal0.4g1.6g4.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g23g23kcal1g4g0g1.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g234g410kcal3.5g5.8g40.9g0g
Katkarapu 316g216kcal45.6g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g1580kcal102.8g29.2g115.2g3g
Valittu annoskoko620g790kcal51.4g14.6g57.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna310g395kcal25.7g7.3g28.8g0.8g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666