Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g280g67kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g140g252kcal26.6g0g16.8g0g
Siirappi 21g63kcal0g15.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g786kcal60.8g53.6g35g13g
Valittu annoskoko620g393kcal30.4g26.8g17.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna310g197kcal15.2g13.4g8.8g3.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052