Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1796g5878kcal183g1192.4g19.8g60.2g
Maitorahka (Pirkka)1796g1185kcal215.5g71.8g5.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1437g474kcal47.4g70.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 395g564kcal49.4g1.2g40.5g0g
Basilika, tuore 14g3.9kcal0.4g0.2g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g323kcal0g0g35.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g718g2227kcal186.8g14.4g158g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g21310kcal1365g2700.8g519.4g120.8g
Valittu annoskoko6192g10655kcal682.5g1350.4g259.7g60.4g
Annoskoko puolitettuna3096g5328kcal341.3g675.2g129.9g30.2g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206