Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 898g6515kcal10.7g3.6g730.1g0g
Suklaa tumma 1078g5566kcal42g574g334.1g57.1g
Sokeri 1904g7728kcal0g1901.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 988g1409kcal123.5g3g101.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g876g2714kcal148.9g472.8g25.4g113.8g
Cashewpähkinä 449g2578kcal89.8g84.4g208.1g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g53021kcal829.8g6079.4g2798g373.2g
Valittu annoskoko6192g26510kcal414.9g3039.7g1399g186.6g
Annoskoko puolitettuna3096g13255kcal207.5g1519.9g699.5g93.3g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276