KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1902g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1427g5607kcal1155.6g99.9g57.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 523g1644kcal55.2g310.7g11.5g28.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g476g2711kcal108.4g92.7g235.9g28.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 309g999kcal89.6g21.6g61.8g94.6g
Kananmuna kuoreton 1046g1493kcal130.8g3.1g107.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 257g2269kcal0g0g256.6g0g
Hiiva, 50g190g116kcal24.9g2.1g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 62g1.6kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g29679kcal3129.8g1060.2g1461.8g303.8g
Valittu annoskoko6192g14839kcal1564.9g530.1g730.9g151.9g
Annoskoko puolitettuna3096g7420kcal782.5g265.1g365.5g76g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533