Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3608g5186kcal577.3g0g321.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1804g2165kcal61.3g65g180.4g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)58g306kcal0g0g34.6g0g
Tilli, tuore 722g216kcal26.6g6.5g5.8g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g15745kcal1330.4g143g1083.8g30.4g
Valittu annoskoko6192g7873kcal665.2g71.5g541.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna3096g3936kcal332.6g35.8g271g7.6g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203