Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2520g1109kcal12.6g161.3g15.1g83.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g432g1728kcal0g427.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1080g1356kcal118.8g2.8g97.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1800g1548kcal55.8g79.2g108g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g360g1152kcal39.6g230.4g7.2g43.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g13787kcal453.6g1802.8g455.4g252.8g
Valittu annoskoko6192g6893kcal226.8g901.4g227.7g126.4g
Annoskoko puolitettuna3096g3447kcal113.4g450.7g113.9g63.2g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807