Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1681g5768kcal171.3g1176.6g20.2g58.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 718g5102kcal5.4g2.9g574.7g0g
Leivinjauhe 58g101kcal3g21.7g0g0.3g
Sokeri431g1750kcal0g430.6g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1724g517kcal49.7g62.1g1.7g0g
Puolukka 718g279kcal3.2g48.8g3.6g18.7g
Raparperi 575g194kcal4g31.6g0.6g8g
Vesi287g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g27421kcal473.2g3548.6g1201.6g171.6g
Valittu annoskoko6192g13711kcal236.6g1774.3g600.8g85.8g
Annoskoko puolitettuna3096g6855kcal118.3g887.2g300.4g42.9g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068