Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 5g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow2.5g4.5kcal0g0.1g0.4g0g
Katkarapu 10g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%10g16kcal0.3g0.3g1.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 5g19kcal1.4g0g1.5g0g
Muna, annos 60g6g5.3kcal0.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g256kcal10g15.8g16.6g0.8g
Valittu annoskoko62g128kcal5g7.9g8.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g64kcal2.5g4g4.2g0.2g
Arvot/100g100g207kcal8.1g12.8g13.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460