Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli6.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Kiinankaali 5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g22kcal1g2.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko62g11kcal0.5g1.4g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g6kcal0.3g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g18kcal0.8g2.3g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441