Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g5g17kcal0.4g3.6g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 13g13kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)19g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)5g9kcal1.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g98kcal4.6g15.4g1.6g2.6g
Valittu annoskoko62g49kcal2.3g7.7g0.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna31g25kcal1.2g3.9g0.4g0.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349