Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g19g46kcal3.4g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g151kcal7.8g5.8g5.4g0.6g
Valittu annoskoko62g76kcal3.9g2.9g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g38kcal2g1.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g122kcal6.3g4.7g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205