Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri 2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow44g8.7kcal0.4g1.5g0.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g3.8g3.8kcal0.2g0.8g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g49kcal1.2g6.4g2g0.6g
Valittu annoskoko62g24kcal0.6g3.2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g12kcal0.3g1.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g39kcal1g5.2g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063