Mantelileipä

Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää jogurtti.

Sekoita tasaiseksi.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne muna-jogurttiseokseen.

Lisää lopuksi juustoraaste ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Muotoile pellille 6 pyöreää kakkaraa ja anna niiden kohota uunin lämpenemisajan verran.

Paista kakkaroita 225 asteessa kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g7.3g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.5g0.1kcal0g0g0g1.2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnälese 1.3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.2g8.3kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g12g70kcal2.8g0.8g6.3g0g
Emmental juustoraaste, euroshopper22g79kcal6.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g389kcal23.6g4g31g3.8g
Valittu annoskoko62g195kcal11.8g2g15.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna31g97kcal5.9g1g7.8g1g
Arvot/100g100g313kcal19g3.2g24.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140845