Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g22g37kcal2g1.9g2.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%11g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g129kcal5.2g11.2g6.8g0.6g
Valittu annoskoko62g65kcal2.6g5.6g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g32kcal1.3g2.8g1.7g0.2g
Arvot/100g100g104kcal4.2g9g5.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583