Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Punakaali 29g7.6kcal0.5g1g0.1g0.6g
Sipuli (käsittelemätön)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen20g7kcal0g1.6g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma3.6g12kcal0g2.7g0g0g
Punaviini 4.4g3.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g69kcal1g11g1g2g
Valittu annoskoko62g35kcal0.5g5.5g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna31g17kcal0.3g2.8g0.3g0.5g
Arvot/100g100g56kcal0.8g8.9g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289