Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)4.4g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl10g55kcal2.6g1.3g4.4g1.6g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.3g8.9kcal0.4g0.1g0.8g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.5g2.1kcal0.4g0.2g0g2.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.5g0.1kcal0g0g0g1.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g22g79kcal6.2g0.4g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g360kcal24.2g5.8g26.8g12.4g
Valittu annoskoko62g180kcal12.1g2.9g13.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna31g90kcal6.1g1.5g6.7g3.1g
Arvot/100g100g289kcal19.5g4.7g21.5g10g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320