Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g4.4g26kcal0.9g0.3g2.4g0g
Soijajauhot, Soyolk3.3g13kcal1.3g0.5g0.7g0.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g16g23kcal2g0g1.7g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.3g8.8kcal0.4g0.1g0.8g0.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g12g15kcal0.5g0.6g1.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.9g0.1kcal0g0g0g0.7g
Vehnälese 1.3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa22g66kcal5g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g314kcal20.8g4.6g23.8g3.6g
Valittu annoskoko62g157kcal10.4g2.3g11.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna31g79kcal5.2g1.2g6g0.9g
Arvot/100g100g253kcal16.7g3.7g19.1g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223035