Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 44g28kcal1.3g2.1g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)15g4.7kcal0.5g0.7g0g0g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g77kcal4.4g6.2g3.6g0g
Valittu annoskoko62g38kcal2.2g3.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna31g19kcal1.1g1.6g0.9g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716