Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Hiiva 2.4g1.8kcal0.3g0g0g0.2g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)19g61kcal2.6g11g0.6g2.4g
Auringonkukansiemen 7.8g46kcal1.8g1g3.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g339kcal11.6g37.8g15g7.6g
Valittu annoskoko62g170kcal5.8g18.9g7.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna31g85kcal2.9g9.5g3.8g1.9g
Arvot/100g100g273kcal9.3g30.4g12.1g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418