Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Rucola tuore (Italia), annos 15g5.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g16g32kcal3.1g0g2.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)27g16kcal0.3g1.2g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g134kcal7.6g3.4g9.6g1g
Valittu annoskoko62g67kcal3.8g1.7g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g34kcal1.9g0.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967