Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk19g5kcal0.1g1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 28g50kcal4.6g2g2.2g2g
Linssi, punainen, Go Green9g31kcal2.3g4.6g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g188kcal14.2g15.8g6g7g
Valittu annoskoko62g94kcal7.1g7.9g3g3.5g
Annoskoko puolitettuna31g47kcal3.6g4g1.5g1.8g
Arvot/100g100g151kcal11.4g12.7g4.8g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074