Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g8.4g11kcal1.7g0g0.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g8.8g22kcal1.7g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g78kcal7g2.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko62g39kcal3.5g1.3g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal1.8g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2.1g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929