Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g14g11kcal2.3g0.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 28g30kcal1.1g5.5g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g115kcal7.4g14.2g3g2.2g
Valittu annoskoko62g58kcal3.7g7.1g1.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna31g29kcal1.9g3.6g0.8g0.6g
Arvot/100g100g92kcal5.9g11.4g2.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240