Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g31g93kcal0.9g1.5g1.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g23g73kcal2.3g14.5g0.5g1.4g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g379kcal7.2g35.8g7.2g2.8g
Valittu annoskoko62g189kcal3.6g17.9g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna31g95kcal1.8g9g1.8g0.7g
Arvot/100g100g305kcal5.8g28.8g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975