Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Peruna, uusi 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Keittojuurekset, apetit7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g73kcal6g4.4g3g0.8g
Valittu annoskoko62g36kcal3g2.2g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g18kcal1.5g1.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g59kcal4.8g3.5g2.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125