Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 25g32kcal5.2g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g25g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g6.2g5.9kcal0.5g0.9g0g0.5g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g108kcal12.8g6.4g3.6g1.2g
Valittu annoskoko62g54kcal6.4g3.2g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g27kcal3.2g1.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g87kcal10.3g5.2g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040