Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado18g8.5kcal0.1g2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 17g5.8kcal0.4g0.7g0g0.4g
Parsa 15g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Hunaja 1.2g3.9kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g71kcal1.6g7.8g3.2g1.4g
Valittu annoskoko62g35kcal0.8g3.9g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g18kcal0.4g2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g57kcal1.3g6.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739