Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g26kcal2.1g0g1.9g0g
Porkkanaraaste 200g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu6.9g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g4.4g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g174kcal10g10.6g9.8g1.6g
Valittu annoskoko62g87kcal5g5.3g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal2.5g2.7g2.5g0.4g
Arvot/100g100g140kcal8g8.5g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260