Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g19g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Herne 5.6g3.9kcal0.3g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Spagetti 23g77kcal2.4g15.5g0.3g0.8g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g206kcal9.8g33.4g2.6g2g
Valittu annoskoko62g103kcal4.9g16.7g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna31g51kcal2.5g8.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.8g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844