Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g19g22kcal4.1g0g0.5g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.2g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g108kcal9g3.8g5.6g1.4g
Valittu annoskoko62g54kcal4.5g1.9g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g27kcal2.3g1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g87kcal7.2g3.1g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368