Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman33g57kcal4g0g3.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g4.2g15kcal0.6g3g0.1g0.2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g13g35kcal0.3g0.4g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g242kcal12g7.2g15.6g0.4g
Valittu annoskoko62g121kcal6g3.6g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g61kcal3g1.8g3.9g0.1g
Arvot/100g100g195kcal9.6g5.8g12.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144