Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g5.2g7.8kcal1.4g0.1g0.2g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g7.8g1.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g56kcal3.8g6g1.4g1g
Valittu annoskoko62g28kcal1.9g3g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g14kcal1g1.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g45kcal3g4.8g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271