Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty26g19kcal0.5g4g0.1g0.3g
Kurpitsa 10g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.1g4.9kcal0g0g0.5g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr11g11kcal1.3g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g79kcal4.2g10.2g2.2g1.4g
Valittu annoskoko62g40kcal2.1g5.1g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal1.1g2.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g64kcal3.4g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633