Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Margariini 60%, keskiarvo 5.7g30kcal0g0g3.4g0g
Juusto, keskiarvo 11g40kcal2.8g0g3.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 11g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Tonnikala öljyssä 8.5g16kcal2.3g0g0.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 9g9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g275kcal15.2g14.6g17g1.2g
Valittu annoskoko62g137kcal7.6g7.3g8.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g69kcal3.8g3.7g4.3g0.3g
Arvot/100g100g220kcal12.2g11.7g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453