Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)8.5g47kcal0.1g0.1g5.1g0g
Sokeri 2g8kcal0g2g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3.3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai13g45kcal1.5g9.1g0.3g0.4g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio11g37kcal0.8g1.5g3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g8.5g24kcal0.2g0.3g2.4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl10g13kcal1.3g0g0.8g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g405kcal8.6g38.2g23.8g0.8g
Valittu annoskoko63g203kcal4.3g19.1g11.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g101kcal2.2g9.6g6g0.2g
Arvot/100g100g324kcal6.9g30.5g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259