Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 12g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g9g24kcal1.8g0g2.1g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g12g13kcal0.3g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g86kcal4.6g1.4g7.6g0.6g
Valittu annoskoko62g43kcal2.3g0.7g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g22kcal1.2g0.4g1.9g0.2g
Arvot/100g100g69kcal3.7g1.1g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891