Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g35g127kcal4.6g24.2g1.1g3.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.8g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Juusto, mozzarella 7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g350kcal13.6g54.8g8.2g7.6g
Valittu annoskoko62g175kcal6.8g27.4g4.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna31g88kcal3.4g13.7g2.1g1.9g
Arvot/100g100g281kcal10.9g43.9g6.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977